PROGRAM JAVNE RASPRAVE

O NACRTU LOKALNE STUDIJE LOKACIJE

mHE »LJEŠTANICA«

 

Nacrt Lokalne studije lokacije “Lještanica” sa Izvještajem o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, stavljen je na javnu raspravu Zaključkom  o utvrđivanju br.01- 4076  od 25.4.2018. godine koji je donio predsjednik Opštine. Javna rasprava traje 15 dana, počev od 26.4. do10.5.2018.godine.

Zaključak o utvrđivanju Nacrta Lokalne studije lokacije “Lještanica” i Program javne rasprave biće objavljeni u dnevnom listu ‘’DAN’’ i na zvaničnom sajtu Opštine Bijelo Polje www.bijelopolje.co.me.

Javna rasprava održaće se u kancelariji br.32 u zgradi Opštine Bijelo Polje radnim danima u vremenu od 10 do 12 časova.

Prezentacija Nacrta Lokalne studije lokacije “Lještanica” od strane obrađivača CAU - Centar za arhitekturu i urbanizam iz Podgorice, održaće se dana 04.5.2018.godine sa početkom u 11 časova u sali Skupštine Opštine Bijelo Polje.

Primjedbe i sugestije na Nacrt Lokalne studije lokacije “Lještanica”  zainteresovani  mogu dostaviti u pisanoj formi Sekretarijatu za uređenje prostora Opštine Bijelo Polje, Ulica slobode br. 5, ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Javnu raspravu će sprovesti Sekretarijat za uređenje prostora Opštine Bijelo Polje. 

 

SEKRETARIJAT ZA UREĐENJE PROSTORA

OPŠTINE BIJELO POLJE


Zaključak o utvrđivanju Nacrta Lokalne studije lokacije “Lještanica” i Program javne rasprave možete preuzeti ovdje...pdf

Nacrt Lokalne studije lokacije “Lještanica” možete preuzeti ovdje...rar

ISPU na životnu sredinu za Lokalnu studiju lokacije “Lještanica” možete preuzeti ovdje...rar