Ministarstvo održivog razvoja i turizma
Oglašava

JAVNU RASPRAVU O NACRTU IZMJENA I DOPUNA LOKALNE STUDIJE LOKACIJE REGIONALNE SANITARNE DEPONIJE ČVRSTOG OTPADA „ČELINSKA KOSA“, OPŠTINA BIJELO POLJE I NACRTU IZVJEŠTAJA O STRATEŠKOJ PROCJENI UTICAJA NA ŽIVOTNU SREDINU

Javna rasprava o Nacrtu Izmjena i dopuna Lokalne studije lokacije regionalne sanitarne deponije čvrstog otpada „Čelinska kosa“, opština Bijelo Polje i Nacrtu Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu, održaće se u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma u periodu od 04.10.2019.godine do 25.10.2019.godine.

Predlozi, sugestije i komentari mogu se dostavljati putem e-mail-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili direktno na arhivu Ministarstva održivog razvoja i turizma, IV proleterske 19 u Podgorici, zaključno sa 25.10.2019. godine.

U toku javne rasprave, dana 11.10.2019. godine, od 11-13h u sali Skupštine opštine Bijelo Polje biće organizovana prezentacija Nacrta planskog dokumenta, od strane rukovodioca izrade plana.

PRILOZI:
Nacrt Izmjena i dopuna Lokalne studije lokacije regionalne sanitarne deponije čvrstog otpada „Čelinska kosa“, opština Bijelo Polje
Nacrt Izvještaja o strateškoj procjeni uticaja na životnu sredinu